Author Topic: Compatibility problems with RC4 and PortaMX ?  (Read 117227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline live627

  • Cynois
  • ***
  • Posts: 14
    • View Profile
Been there, done that. It's quite hilarious. "I providez fix to teh developerz, he won't takes it to improvez his product." Yeah... Pride, arrogance and prejudice, anyone?

Offline live627

  • Cynois
  • ***
  • Posts: 14
    • View Profile
Hey, I got her big time! :gnehe:

She deleted the whole freakin topic. Wish I saved a copy of the topic.I don't like this. I'm tempted to reepost my reply on arantor.org.
Posted on 12 December 2010 à 23h31

Actually, thanks to Google for caching the page with all replies but mine. I can edit the DOM. Once I'm in Windows I can Fireshot it and paste the image.

Offline Arantor

  • Cynois
  • ***
  • Posts: 603
  • Gender: Male
  • Innovate, not Imitate
    • View Profile
    • Arantorhome
* Arantor will be interested to see that...
   computer-aided
   community building
             
Other stuff:

Offline Nao/Gilles

  • Admin
  • *
  • Posts: 10348
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Cynacittà @ noisen
Me too
« Everyone knows rock attained perfection in 1974. It's a scientific fact. »

Offline Arantor

  • Cynois
  • ***
  • Posts: 603
  • Gender: Male
  • Innovate, not Imitate
    • View Profile
    • Arantorhome
   computer-aided
   community building
             
Other stuff:

Offline Goad

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Gender: Male
    • View Profile
I am experiencing the "Blank White Page" after installing Aeva-Lite-7.1.708.zip

Previous to installing Aeva Lite, I installed Aeva-Media-1.4c.zip on my 2.0 RC4 and the forum worked fine.

Heres the catch....I am NOT using PortaMX. I have never installed it at any time either. I am using EZportal.

Offline Arantor

  • Cynois
  • ***
  • Posts: 603
  • Gender: Male
  • Innovate, not Imitate
    • View Profile
    • Arantorhome
There isn't support here for the free mods, please use the thread on simplemachines.org for support with Aeva Lite... you know, the one where Nao has been post-banned from.
   computer-aided
   community building
             
Other stuff:

Offline Goad

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Gender: Male
    • View Profile
There isn't support here for the free mods, please use the thread on simplemachines.org for support with Aeva Lite... you know, the one where Nao has been post-banned from.
thats a shame.  :rolleyes:

Offline Arantor

  • Cynois
  • ***
  • Posts: 603
  • Gender: Male
  • Innovate, not Imitate
    • View Profile
    • Arantorhome
* Arantor isn't sure if that's sarcastic or not... :/
   computer-aided
   community building
             
Other stuff:

Offline mmomobis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Hi,
i have problem i don't have thumb and for i click on album is always charge, i have RC4 and AEVA 1.4C, thanks


Offline YogiBear

  • Cynois
  • ***
  • Posts: 58
  • Gender: Male
  • Encore un peu fou
    • View Profile
Support for the free version of Aeva is over on SMF Modifications & Packages but worth trying...


Aeva Admin > Configuration > Settings > Preview size settings > check your thumbnail settings

Also, look at Security settings > check 'Leave thumbnail URLs in clear view' is set to Yes

Offline RustyBarnacle

  • Cynois
  • ***
  • Posts: 17
  • Gender: Male
    • View Profile
Just out of curiosity, does the paid version have the blank screen thingy as well?  I'm not really sure its a bug so much as my host changed something since I'm sure I didn't use to have that.  I probly should have paid for it long ago but I got to the if it aint broke don't fix it mode I guess.

Offline Nao/Gilles

  • Admin
  • *
  • Posts: 10348
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Cynacittà @ noisen
Latest portamx fixes that i believe.
« Everyone knows rock attained perfection in 1974. It's a scientific fact. »

Offline RustyBarnacle

  • Cynois
  • ***
  • Posts: 17
  • Gender: Male
    • View Profile
Thats the crazy thing, I use TP and have never tried PMX. I haven't used anything of Fel's since Felblog a long time ago.

Anyways, found someone say they fixed it with a memory limit change so I put this in php.ini and the problem went away:

memory_limit = 48M

Offline RvG

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Gender: Male
    • View Profile
hartiberlin, look for 'watermark' in the sm.org mod site, obviously... (?)
Then you should be able to find an AeMe plugin for that mod in their official topic or somethin'.

SlammedDime made SimpleSEF? Well, screw him...

Switch your forum to English by adding ?language=english to the URL...
Here it is. Working fine with Aeva 2.10